Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

 

   ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

O Ηρακλής Δ. Παπαδόπουλος σπούδασε σέ ένα απο τα παλαιότερα πανεπιστήμια της Ευρώπης στον τομέα κατασκευής Κοσμημάτων London Guildhal University και Γεμμολογίας στο Γεμμολογικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας. Η θεωρητική κατάρτιση σε συνδυασμό με τη συνεργασία με εταιρείες κοπής και εμπορίας Διαμαντιών στην Αμβέρσα εχουν σαν αποτέλεσμα τη διεκπεραίωση ακόμη και των πιο δύσκολων παραγγελιών.

   ΠΟΡΕΙΑ

Η εταιρεια ιδρυθηκέ το 1964 απο τον Δημήτριο Ηρ. Παπαδόπουλο. Με την πάροδο των ετών διεύρυνε τις δραστηριοτητές της αναλαμβάνωντας τη σχεδίαση και κατασκευή κοσμημάτων γάμου, βέρες ,Μονόπετρα, καθώς και βάπτισης αλυσίδες και σταυρούς.Σημερά, μετά απο 50 χρόνια εμπειρίας στόν κλάδο υπάρχει τεχνογνωσία (Know How) Καθώς κάθε παραγγελια αντιμετωπίζεται ως νέα πρόκληση.

  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η Φιλοσοφία της Εταιρείας ειναι βασισμενη στο τριπτυχό Προτοτυπία-Ποιότητα-Προσιτή τιμή. Αναλύει τις απαιτήσεις μιας παραγγελίας διασφαλίζοντας το σχεδιασμό την ποιότητα κατασκευης με προσαρμοσμένο το κόστος παραγγελίας στις δυνατότητες του πελάτη.

   ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Η εταιρεία διαθέτει δικά της άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια κατασκευής Κοσμημάτων και Γεμμολογικό εργαστήριο εξέτασης πολυτίμων λίθων ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα του τελικού προϊοντος στο μέγιστο βαθμό

   ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η εταιρεία εκτός από τις δικές της κατασκευές , διεύρυνε τις συνεργασίες της με αντιπροσωπείες εταιρειών Brand Name Κοσμημάτων και ωρολογίων για τις απιτήσεις καθε γούστου.

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ο Ηρακλής Δ. Παπαδόπουλος αρθρογραφεί σε ελληνικά και ευρωπαϊκά περιοδικά του Κλάδου σε θέματα Γεμμολογίας και Κοσμηματοποϊιας. Από το 2001 είναι μέλος της ομάδας καθηγητών ως καθηγητής Γεμμολογίας  στο Ελληνικό Κέντρο Αργυροχρυσοχοϊας και το 2002-2004 καθηγητής, τεχνικού χειροποίητου κοσμήματος σε Ι.Ε.Κ.  Εχει συμμετάσχει ως καθηγητής Γεμμολογίας και Χρυσοχοΐας σε  12 σεμινάρια από το 2002 έως το 2008 σε συνεργασία με το ΕΛ.Κ.Α και το Υπουργείο ανάπτυξης στα προγράμματα Ε.Π.Α.Ν με ενέργειες κατάρτισης εργαζομένων του κλάδου της Αργυροχρυσοχοϊας σε Αθήνα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κρήτη. Τέλος δίδαξε σε σεμινάρια με ενέργειες κατάρτισης εργαζομένων στον κλάδο της Αργυροχρυσοχοϊας στην Γεμμολογία σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ ΓΣΕΒΕΕ το 2005 στο Ηράκλειο Κρήτης Γεμμολογία και το 2008 στην Αθήνα στην Διαμαντολογία.

 

                                                      

 

 
Banner
Banner
Banner
Banner
SSL Certificates